Papieren rietjes: maak jij het verschil met jouw drankje?

Rietjes, we love them! Jouw glas verandert van saai in een ware blikvanger waar je helemaal vrolijk van wordt. Toch is er één variant die Sipster juist verdrietig maakt: plastic rietjes. Ze zijn in no time geproduceerd en worden direct na het drinken weggegooid om het milieu vervolgens voor altijd te vervuilen…Niet echt een fijne gedachte, aangezien we de aarde door willen geven aan de volgende generatie.

Rietjes van papier

Hoedjes van papier? Nee, doe ons maar rietjes van papier. Ze blijven tot wel twee uur stevig en verrijken jouw koude versnapering. Na afloop gooi je ze in de papierbak. Omdat ze 100% vrij zijn van plastic, lood, chloor en verzachters, kunnen onze papieren rietjes makkelijk gerecycled worden. Kortom: als je jouw milieuonvriendelijke plastic decoratie inruilt voor rietjes van papier, kan jij zonder schuldgevoel genieten van jouw heerlijke en stijlvol uitziende drankje.

Haal papieren rietjes in huis

Papieren Rietjes

Onze papieren rietjes zijn écht duurzaam

Veel papieren rietjes op de Nederlandse markt komen uit China. Helaas brengt dit veel risico's met zich mee op het gebied van ontbossing, schending van de rechten van werknemers en corruptie. Daarnaast zijn veel papieren rietjes uit China stukken minder duurzaam omdat er een laagje plastic aan de binnenkant van het rietje zit. Je leest het goed: plastic in papieren rietjes. Pijnlijk, want dit extra laagje plastic maakt het onmogelijk om het product te recyclen.

Gelukkig zijn onze papieren rietjes 100% plastic-vrij. Gegarandeerd. Ze kunnen daarom na gebruik gewoon bij het papieren afval om gerecycled te worden. En nog een mooi voordeel: onze rietjes worden gewoon om de hoek (Verenigd Koninkrijk) geproduceerd. De uitstoot bij het vervoeren is daarom veel lager dan bij alternatieven die uit China moeten komen.

Papieren rietjes in de horeca

Papieren rietjes zijn voor de horeca uitermate geschikt. Koude drankjes krijgen moeiteloos een luxe uitstraling en omdat ze eenmalig gebruikt worden, hoeft het personeel niet extra af te wassen. Onze papieren rietjes worden gemaakt van drie lagen papier en blijven daarom meer dan 24 uur sterk in koude drankjes en geven geen smaak af. Geen wonder dat steeds meer bars, restaurants en lunchrooms kiezen voor de papieren rietjes van Sipster als duurzaam alternatief voor plastic.

Sipster is dan ook ontzettend blij dat zij kan optreden als papieren rietjes groothandel. Voorzie jouw bar van deze biologisch afbreekbare favorieten en win niet alleen de klant, maar ook moeder aarde voor je!

Koop papieren rietjes voor jouw bar of winkel

Papieren rietjes in wit, groen en zwart

Hebben jullie ook een kleur die past bij mijn stijl? Jazeker! Onze papieren rietjes zijn in wit, groen en zwart te verkrijgen. Deze kleuren zien er gegarandeerd mooi uit in ieder glas en spatten van elke foto af. Kies jouw favoriet of bestel van allemaal een set zodat je naar hartenlust kunt afwisselen.

Rietjes van Papier Sipster

Papieren rietjes: iets voor jou?

Natuurlijk zijn papieren rietjes iets voor jou! Tenminste, als je…

  • Een steentje wilt bijdragen aan het behoud van onze aarde.
  • Wel een fancy drankje wilt, maar niet na afloop een rietje wil schoonmaken
  • Gek bent op koude versnaperingen, onze papieren rietjes worden niet zo blij van warmte.
  • Houdt van papieren rietjes die lang sterk blijven in koude drankjes en geen smaak afgeven.
  • Oogverblindende cocktails of mocktails wil serveren op jouw feestje.

Bekijk onze papieren rietjes

Nog meer duurzame rietjes

Sipster heeft niet alleen rietjes van papier in het assortiment. Sterker nog, de keuze is reuze! Wil je bijvoorbeeld jouw warme versnaperingen verrijken met een herbruikbaar rietje? Dan zijn onze bamboe rietjes echt iets voor jou. Biorix® rietjes en stro rietjes zijn na afloop om te toveren in compost en daardoor niet alleen goed voor het milieu maar ook nog eens nuttig. Liever ook nog snacken na het drinken? Neem dan eens een kijkje bij onze eetbare rietjes, je vindt ze in vier verschillende smaken. De keuze is helemaal aan jou…